Hva er viktig å tenke på når du skal velge et regnskapsfirma?

Er du på utkikk etter et regnskapsbyrå som holder til i Oslo eller ønsker du å ta regnskapet digitalt? Å finne riktig regnskapsfirma for din bedrift er det flere ting som du må tenke over før du tar en beslutning. Først og fremst er det viktig å forstå hva et regnskapsbyrå er og hva de gjør.

Hva er et regnskapsbyrå?

Et regnskapsbyrå bidrar med flere regnskapstjenester til andre firmaer. De kan gjøre alt fra å registrere fakturaer, betalinger, lønn eller hjelpe til med årsoppgjøret. Dette skal gjøre det lettere for bedriftene hvis de ikke ønsker å bruke egne ressurser på å gjennomføre slike regnskapsprosesser.

Hvordan finne rett regnskapsfirma for din bedrift?

For å finne riktig samarbeidspartner i et regnskapsfirma er det noen ting man burde tenke på før man tar et valg. Hvilken relasjon man ønsker å ha med regnskapsføreren sin kan være individuell.

Noen ønsker bare å ha noen som kan håndtere papirarbeidet uten noe form for dypere samtale, eller så kan man ha et samarbeid hvor det er mye mer personlig forhold. Det kan være lurt å bygge et mer langsiktig forhold slik at man kan oppnå målene  som er satt sammen.

Unikum Regnskap har som visjon å hjelpe hvert enkelt selskap uavhengig om man er nyetablerte, etablerte, små eller store bedrifter. Vi ønsker at sammen skal vi bli gode og være bidragsytere til økonomisk vekst.

Lokalt eller digitalt?

En annen ting som er viktig å tenke på er om du trenger en samarbeidspartner som er i nærheten, eller om du ønsker å ta samarbeidet digitalt. Unikum Regnskap har regnskapskontorer i Oslo, men kommunikasjonen kan også foregå over nett. Her er det mulighet for samarbeid uansett hva du som kunde måtte ønske.

Ta kontakt med oss for å få et tilbud fra vårt regnskapskontor her i Oslo!

Trenger du en regnskapsfører?

Regnskapsyrket er ikke lenger punching av bilag. Vi er en sparringspartner når det kommer til din drift.