Trenger din bedrift en regnskapsfører i Oslo?

Syns du regnskap er vanskelig og tar mye unødvendig tid? Men er usikker på hva en regnskapsfører kan gjøre for deg og hvor liten eller stor bedriften din kan være for å få hjelp?

Hva gjør en regnskapsfører?

En regnskapsfører hjelper din virksomhet med å holde kontroll på hvor mye bedriften tjener og hvor mye bedriften bruker. I tillegg følger regnskapsføreren for at din virksomhet holder lovverket innenfor regnskap. Regnskapsføreren fører bilag, lønn, rapportering og årsoppgjør. Samtidig kan du få en sparringspartner som vil komme med gode råd for virksomheten sin økonomi.

Autorisert regnskapsfører, hva er det?

Man leser mye om autorisert regnskapsfører, men hva betyr det egentlig?

Vel det betyr at regnskapsføreren har tatt fem år med utdanning og hatt praksis i to år i et regnskapsbyrå. For å beholde denne autorisasjonen er det påkrevd etterutdanning.

Slik er det å jobbe med oss

Å føre regnskap selv kan være komplisert og tidskrevende. Vi ønsker derfor å gå igjennom sammen for å se hva som kommer inn og ut av bedriften. Slik at vi kan finne en løsning som kan bidra til en sunn drift og økonomisk vekst. Som din regnskapsfører i Oslo holder vi oss oppdaterte slik at vi sikrer vår kompetanse til enhver tid.

Vi er her for å motiverer, komme med råd og være din kollega. For å være dette jobber vi med systemer som gjør at vi kan ha et aktivt samarbeid og jobbe sammen for å nå dine mål.  Sammen finner vi ut hvor mye du ønsker å gjøre selv, men vi vil gi en trygghet ved å kontrollere over alt ved månedsslutt.

Hvem jobber vi med?

Som en regnskapsfører i oslo jobber vi med små bedrifter, store, nyetablerte og etablerte bedrifter. Uansett AS, eller ENK hjelper vi dere gjerne i forhold til hvilken regler som må tilpasses.

Ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud på fast regnskapsfører i Oslo.

Trenger du en regnskapsfører?

Regnskapsyrket er ikke lenger punching av bilag. Vi er en sparringspartner når det kommer til din drift.