Trenger du hjelp til å føre regnskapet i Fiken?

Jobber du i en bedrift med få ansatte? Da har du kanskje hørt om regnskapssystemet Fiken? Dette er nemlig et system som gjør regnskapsføringen mye lettere for deg som må holde styr på alle tallene.

Passer Fiken regnskapsføring for deg? 

Fiken er en skybasert løsning som fungerer digitalt og er optimalt for små bedrifter.  Ved å gjøre det digitalt vil det spare deg mye tid og gjøre regnskapet enklere. Her kan man faktisk bare ta et bilde med mobilen av kvitteringen så er de registrert i Fiken. Det gjør det lettere for både deg og oss.

Hva er mulig å gjøre i Fiken? 

  • Faktura
  • Kjøp/utgift
  • Altinn
  • Lønn
  • Timeregistrering
  • Årsregnskap
  • Annet

Fiken har mange funksjoner som gjør at de er blitt et populært regnskapssystem for små bedrifter og enkeltpersonforetak.

Hva skiller fiken fra andre regnskapsprogrammer? 

Som nevnt tidligere er en stor fordel at regnskapet gjøres digitalt, da det er lettere å holde oversikten. Du trenger ikke ringe din regnskapsfører slik som tidligere, men nå kan du  faktisk sjekke ut raskt i regnskapet over Fiken eller legge inn selv.

Fiken ønsker å gjøre regnskapet superenkelt og har derfor blant annet byttet ut vanskelige begreper.  Før kalte man det kredit og debet, men nå har Fiken byttet ordene til kjøp og salg for å gjøre det lettere for deg som kunde å forstå.

Andre funksjoner som Fiken fokuserer på er funksjonen som gjør at du kan skanne kvittering slik at all nødvendig informasjon blir ført inn automatisk. Det gjør at du ikke lenger trenger å ta vare på kvitteringer. Du får også påminnelser hver gang det kommer en frist som skal leveres dette kan i forbindelse med altinn. Så her får man oversikt over når, hva og hvordan det skal leveres.

Hvordan hjelper våre regnskapsførere deg med Fiken? 

Da har du sikkert drøssevis med oppgaver å tenke på i løpet av en arbeidsuke? Da er det fort gjort at regnskapet kan bli litt nedprioritert. Plutselig sitter du der med en haug å gjøre som du helst skulle sluppet. Men er det en ting du må passe på at blir gjort riktig, så er det regnskapet.

Vi i Unikum Regnskap har lang erfaring innen Fiken og kan bistå deg med rådgiving og regnskap. Hvor stor grad du ønsker at våre regnskapsførere skal hjelpe deg ved bruk av Fiken er noe vi går igjennom sammen. Selv om du ønsker å gjøre mesteparten eller litt av regnskapet selv vil vi alltid kontroll sikre at alt er riktig. Fordi vi ønsker å være din samarbeidspartner og kollega.

Ta kontakt i dag for hjelp til regnskapsføringen

Trenger du en regnskapsfører?

Regnskapsyrket er ikke lenger punching av bilag. Vi er en sparringspartner når det kommer til din drift.