Trenger du hjelp til regnskap?

I regnskap er det viktig å følge lover og regler som en bedrift. Dette kan ofte være komplisert og mange unntak eller spesialtilfeller. Har din bedrift overblikk over økonomien eller trenger den kanskje en opprydding? Med dette kan du få hjelp til regnskapet.

Hva kan en økonomisk rådgiver hjelpe til med?

Hvordan situasjon bedriften din er i er noe man må finne ut av først. Vi ønsker å kartlegge din virksomhets økonomi og dine mål. En økonomisk rådgiver kan deretter hjelpe å finne ut hvordan man skal redusere utgifter eller oppnå et overkommelig budsjett. Dette vil kunne styre økonomien i riktig retning.

Hvilke bedrifter trenger økonomisk rådgivning?

Det er ingen tvil om at små bedrifter må være ekstra forsiktige med pengebruken for at driften skal drives forsvarlig å få en økonomisk vekst. Men man kan tenke sånn at det lønner seg å ta til hjelp med et regnskapsbyrå når du kan bruke tid på aktiviteter som tilfører bedriften mer inntekter enn hva en regnskapsfører koster.

Så hvis du trenger hjelp til regnskapet så hjelper vi i Unikum Regnskap både små, store, nyetablerte og etablerte bedrifter. Vi har også fokus på å nå dine mål sammen som gjør at vi ønsker at din bedrift skal få en økonomisk vekst.

Hvor mye hjelp trenger du til ditt regnskap?

Ønsker du å føre regnskapet selv eller ønsker du at ditt regnskapsbyrå skal gjøre den jobben for deg? Heldigvis finnes det en mellomting også, dermed  kan man gi bort noen av arbeidsoppgavene innenfor regnskapet fordi man ikke har tid eller har mangel på kunnskap. Dette er noe man planlegger sammen med sin økonomiske rådgiver i regnskapsbyrået.

Vi i Unikum Regnskap tilbyr ulike tjenester innenfor regnskap:

  • Økonomisk rådgivning
  • Bilagsføring/bokføring
  • Lønn
  • Avstemming
  • Rapportering
  • Årsoppgjør

Du kan lese mer om tjenesteområdene våre her

Sammen vil vi finne gode løsninger som bidrar til at dere som bedrift vil oppnå en økonomisk vekst. Vi er bare en telefon unna og kan hjelpe til med alt innen regnskap og rådgivning. 

Trenger du en regnskapsfører?

Regnskapsyrket er ikke lenger punching av bilag. Vi er en sparringspartner når det kommer til din drift.