Unikum Regnskap er Fiken-partner!

Fiken er et superenkelt regnskapsprogram laget for små bedrifter og enkeltpersonforetak. Med Fiken får du enkel fakturering, mobilapp som tar bilde og tolker kvitteringene dine, oversikt over frister, enkel innlevering av mva-oppgave, årsregnskap og skattemelding, og gratis kundestøtte. Vi er eksperter på Fiken, og passer på at regnskapet ditt blitt riktig ført.
Fiken logo
Trenger du bare litt rådgivning og tips, eller ønsker du kanskje å bruke mindre tid på regnskapet? Sammen med deg finner vi en arbeidsfordeling som gjør at du føler deg trygg på regnskapet, og gir deg mer tid til å drive bedriften din. Med Fiken og Unikum får du det beste fra to verdener. Et superenkelt regnskapsprogram som gjør at du kan føre så mye du vil (eller har tid til) selv, sammen med en regnskapsfører som sørger for at alt er riktig og på stell.
Fiken illustrasjon
Hvis du ofte føler at tiden ikke strekker helt til, kan det være lønnsomt sette vekk hele regnskapsjobben. Rot i regnskapet kan både bli kostbart og tidkrevende. Med Fiken får du ordentlige rapporter og oversikter, slik at du alltid har full kontroll over økonomien i bedriften din. Er du usikker på hvilken løsning du burde velge, eller om du burde samarbeide med en regnskapsfører? Ta kontakt med oss, så finner vi det ut sammen!
Fiken illustrasjon
Pakke 1
$129
/ Year

Kontroll av regnskap

Er du usikker på om regnskapet ditt er på stell? Vi kan ta en kontroll av regnskapet og gi deg tilbakemelding om selskapets status.

Få full oversikt over selskapets feil og mangler
Tilbakemeldinger med forbedringer
Sikre korrekt rapportering til myndigheter
Ingen binding – kun enkeltoppdrag
Pakke 2

Løpende samarbeid med delt arbeidsfordeling

$129
/ Year

Et løpende samarbeid med oss gjør at du selv kan utføre deler av regnskapet, og vi forsikrer oss om at regnskapet blir korrekt. 

God kjennskap til eget regnskap
Trygghet med kontroller utført av oss
Vi kan utføre bedre rådgivning når vi har løpende kjennskap til driften
1 måned oppsigelsestid
Pakke 3
$129
/ Year

Full pakke

Vi kan ta hele regnskapsførselen for bedriften, og gi rapporter om virksomhetens status.

God innsikt i driften gjennom rapporter
Frigi tid til verdiskapende arbeid
Trygghet med korrekt regnskap
Fast kontaktperson
1 måned oppsigelsestid

Trenger du hjelp med regnskapet i Fiken?

Ta kontakt med oss i dag!

Hva våre kunder sier om oss

Faglig dyktige og rask respons
Vi ønsket å føre regnskapet i skyen, men ser samtidig et sterkt behov for å ha regnskapsfører. Etter at vi byttet til Unikum Regnskap har vi fått mye bedre kontroll! Faglig dyktige som sparringspartner, og responderer raskt når jeg lurer på noe!
Rolf Inge Holden
Daglig leder, Conversonlab AS
En solid og trygg samarbeidspartner
Det har vært en fryd å arbeide sammen med Unikum Regnskap etter at jeg gikk over til dem. Å kombinere Fiken i skyen med en frempå og trygg regnskapsfører som gir gode råd; jeg er veldig fornøyd!
Thomas Kjeldahl Nilsson
Daglig leder, TKNilsson Software AS
God hjelp i oppstartsfasen
Vi er veldig fornøyde med Unikum. Som en bedrift i oppstartsfasen kan det ofte bli kaotisk og komplisert, men takket være Unikum har vi alltid klart å holde kontrollen. I tillegg til å være svært dyktige er de kjappe til å svare og enkle å kommunisere med, noe som er svært viktig for oss. Jeg har anbefalt Unikum til flere bedrifter, og det kommer jeg også til å fortsette å gjøre.
Per Harald Borgen
Daglig leder, Scrimba AS