Bli kjent med oss

En regnskapsfører som sjekker mobilen sin

Vi bruker skybaserte og oppdaterte systemer

Fiken logo

Fiken

Har du en liten bedrift? Da kan regnskapet holdes enkelt. Fiken er regnskapssystemet for de minste bedriftene som vil ha et enkelt, men oversiktlig regnskap. Vi er Fiken-partner og vet hvordan du best tar i bruk Fiken.
Les mer
Tripletext logo

Tripletex

Visste du at Tripletex ble opprettet for å muliggjøre samarbeid mellom kunde og regnskapsfører? I Tripletex er det gode moduler og tilpasningsmuligheter som gjør at dette systemet kan tilpasses til alle kunder.
Les mer

En regnskapfører du kan sparre med

Unikum Regnskap AS ble stiftet den 17. Juni 2018 av Hedvig Werner og Truls Uppheim. Visjonen til selskapet er å hjelpe små, store, nyetablerte og etablerte bedrifter med å oppnå en sunn drift og bidra til økonomisk vekst. Dette innebærer at vi kontinuerlig må etterutdanne oss for å sikre at vår kompetanse til en hver tid er oppdatert.  

Vi er autorisert regnskapsfører, og ønsker å være en rådgiver som sørger for at du når dine mål. Unikum Regnskap AS er medlem av Regnskap Norge, noe som er et kvalitetsstempel. Vi følger Regnskap Norges anbefalinger, og bruker disse som våre rettesnorer.

Trenger du en regnskapsfører?

Regnskapsyrket er ikke lenger punching av bilag. Vi er en sparringspartner når det kommer til din drift.