Rådgivning

Synes du den økonomiske delen av bedriften kan være vanskelig å holde styr på? Kanskje var det ikke regnskap du gledet deg mest til da du startet bedriften. Likevel er regnskapet viktig for flere grunner. Blant annet er det viktig at regnskapet blir korrekt utført i henhold til krav fra myndighetene og andre instanser.

Som rådgivere innen regnskap kan vi hjelpe deg å få en bedre oversikt over bedriftens økonomiske stilling. Vi kan også hjelpe deg med små oppgaver og enkeltspørsmål, og er alltid tilgjengelig for hjelp.

Koble til andre systemer til regnskapet

I dag hjelper vi flere bedrifter med deres regnskap. Vi er eksperter innen Fiken og Tripletex, og vi ser store gevinster ved å integrere andre systemer inn i regnskapet. Smarte løsninger og integrasjoner forenkler regnskapet betraktelig, og sparer deg for mye ekstra arbeid. Vi gir gjerne anbefalinger tilpasset til din drift, og ser løsninger på tvers av systemer.

Tilskudd og finansiering

Har du fått innvilget tilskudd eller finansiering fra Innovasjon Norge eller andre offentlige støtteordninger? Vi har erfaring med rapportering av dette og bistår korrekt rapportering av prosjektregnskapet.

De fleste tilskudd krever at du leverer et prosjektregnskap. Utarbeidelsen av dette kan gjøres i regnskapssystemet, som gjør det enkelt og oversiktlig for deg som kunde. Dersom tilskuddet trenger revisjonsattestasjon har vi flere samarbeidspartnere som bistår på dette.

Det vil antageligvis være store konsekvenser dersom prosjektregnskapet inneholder feil eller mangler. Ta kontakt med oss for å forsikre deg om at prosjektregnskap blir godkjent.

Kontakt oss
Andre tjenester
Regnskapsføring
Lønn
Årsoppgjør