Unikum Regnskap er Tripletex-partner!

Tripletex forenkler hverdagen for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer. Vi er sertifiserte Tripletex-partnere og kan hjelpe deg med dine behov i Tripletex. Systemet kan tilpasses til alle bedrifter, og har alle funksjoner du vil trenge for en smidig håndtering av regnskapet.
Tripletex sertifisert partner logo
Tripletex er et teknologisk oppdatert økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, får du et system som gir selskapet full kontroll!
Tripletex illustrasjon
Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å oppfylle din bedrifts behov. Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn, og prosjektstyring er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke.
Tripletex illustrasjon
Pakke 1
$129
/ Year

Kontroll av regnskap

Er du usikker på om regnskapet ditt er på stell? Vi kan ta en kontroll av regnskapet og gi deg tilbakemelding om selskapets status.

Få full oversikt over selskapets feil og mangler
Tilbakemeldinger med forbedringer
Sikre korrekt rapportering til myndigheter
Ingen binding – kun enkeltoppdrag
Pakke 2

Løpende samarbeid med delt arbeidsfordeling

$129
/ Year

Et løpende samarbeid med oss gjør at du selv kan utføre deler av regnskapet, og vi forsikrer oss om at regnskapet blir korrekt. 

God kjennskap til eget regnskap
Trygghet med kontroller utført av oss
Vi kan utføre bedre rådgivning når vi har løpende kjennskap til driften
1 måned oppsigelsestid
Pakke 3
$129
/ Year

Full pakke

Vi kan ta hele regnskapsførselen for bedriften, og gi rapporter om virksomhetens status.

God innsikt i driften gjennom rapporter
Frigi tid til verdiskapende arbeid
Trygghet med korrekt regnskap
Fast kontaktperson
1 måned oppsigelsestid

Trenger du hjelp med regnskapet i Tripletex?

Ta kontakt med oss i dag!

Hva våre kunder sier om oss

Faglig dyktige og rask respons
Vi ønsket å føre regnskapet i skyen, men ser samtidig et sterkt behov for å ha regnskapsfører. Etter at vi byttet til Unikum Regnskap har vi fått mye bedre kontroll! Faglig dyktige som sparringspartner, og responderer raskt når jeg lurer på noe!
Rolf Inge Holden
Daglig leder, Conversonlab AS
En solid og trygg samarbeidspartner
Det har vært en fryd å arbeide sammen med Unikum Regnskap etter at jeg gikk over til dem. Å kombinere Fiken i skyen med en frempå og trygg regnskapsfører som gir gode råd; jeg er veldig fornøyd!
Thomas Kjeldahl Nilsson
Daglig leder, TKNilsson Software AS
God hjelp i oppstartsfasen
Vi er veldig fornøyde med Unikum. Som en bedrift i oppstartsfasen kan det ofte bli kaotisk og komplisert, men takket være Unikum har vi alltid klart å holde kontrollen. I tillegg til å være svært dyktige er de kjappe til å svare og enkle å kommunisere med, noe som er svært viktig for oss. Jeg har anbefalt Unikum til flere bedrifter, og det kommer jeg også til å fortsette å gjøre.
Per Harald Borgen
Daglig leder, Scrimba AS